شرایط استخدام مشاور حقوقی چیست
شرایط استخدام مشاور حقوقی چیست
وظایف مشاوران حقوقی، پیچیده و کمی دشوار بوده و هر گونه اهمال کاری در آن ، میتواند به ضرر و زیان یکی از طرفین معاملات و یا خلل در روابط شخصی منجر شود از این نظر، افرادی که برای سمت هر یک از انواع مشاوره عمومی و یا تخصصی انتخاب میشوند باید نسبت به آن احاطه کامل داشته و بتوانند مشکل موجود را با استناد های قانونی برطرف کرده و حقوق ضایع شده موکل خود را به او باز گردانند.
بنابراین، اولین و مهمترین مساله که میتواند در استخدام مشاور حقوقی موثر باشد این است که آیا این مشاور در رشته حقوق و الهیات و معارف اسلامی تحصیل کرده و یا دیگر گرایش های تخصصی حقوق را برگزیده است. علاوه بر این، این افراد میتوانند در آزمون های استخدامی که سازمان ها برگزار میکنند شرکت کرده و در صورت پذیرش مشغول به کار شوند. قابل ذکر است که بانوان نیز میتوانند به عنوان مشاور حقوقی فعالیت کرده و محدودیتی از نظر شرایط کاری و میزان حقوق دریافتی برای آنها وجود ندارد.
علاوه بر شرایطی که اشاره شد، مجموعه ای از شرایط مانند داشتن تحصیلات کارشناسی، داشتن حداقل 24 و حداکثر 65 سال سن، نداشتن سو پیشینه و عدم اعتیاد و محکومیت و تابعیت ایرانی هم ، از جمله شرایط مهم و لازم برای استخدام مشاوران حقوقی است. در صورتی که این افراد دوره های آموزشی در زمینه تنظیم قراردادهای حقوقی و آشنایی با انواع مسئولیت های کیفری و مدنی را بگذرانند، میتوانند در کار خود موفق تر ظاهر شود.
قابل ذکر است که، مشاوران حقوقی میتوانند به عنوان سر دفتر اسناد رسمی ، مشاور شرکت های خصوصی، انواع بانک ها، شهرداری ها، وزارتخانه ها و دیگر سازمان های خصوصی و دولتی انجام وظیفه کنند. با این حال، از میان همه مشاوران حقوقی، مشاورانی موفق تر خواهند بود که ، انعطاف پذیر و اجتماعی بوده و بتوانند در کارشان تنوع ایجاد کرده و مسایل پیچیده را به خوبی تجزیه و تحلیل کنند. علاوه بر این، مشاورانی که بتوانند از ترکیب لوایح خاص برای برطرف کردن مشکلات حقوقی حیطه های مختلف استفاده کنند، موکل های زیادی را به سوی خود جلب و جذب میکنند.
یک مشاور حقوقی توانمند وظایفی برعهده دارد که می تواند در شرکت ها و موسسات مورد پذیرش قرار بگیرد.