برگزارکنندگان دومین همایش ملی فرش و معماری داخلی
برگزارکنندگان دومین همایش ملی فرش و معماری داخلی
اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اصفهان:
شاید بتوان نخستین تجربه تاریخی اصفهان را در این زمینه تاسیس نظامیه این شهر به ابتکار خواجه نظام الملک، وزیر دانشمند ملکشاه سلجوقی برشمرد.
دیگر واقعه تأثیرگذار در عرصه صنعت و بازرگانی این شهر، به هنگام سلطنت شاه عباس کبیر و به همت وزیر دانشمند و فرزانه وی شیخ بهائی روی داد .تأسیس بازار تفنگ سازان، بازار ریخته گران، بازار آهنگران و چندین و چند بازار دیگر در این عصر که استمرار فعالیت برخی از آنها را همچنان می توان شاهد بود، در شمار درخشان ترین اقدامات تجاری صنعتی این عصر است.
شاید بتوان سهم اصفهان را در تعالی فرهنگی، هنری و صنعتی ایران طی دوران حکومت ناصرالدین شاه قاجار، به برکت وجود مردی بزرگ به نام میرزا تقی خان امیر کبیر بیش از دیگر نقاط کشور دانست ضمن آنکه در این میان، چشم پوشیدن بر حمایت های همه جانبه ظل السلطان نیز، قضاوتی به دور از انصاف خواهد بود.
اصفهان به خاطر ویژگیهای جغرافیایی و امکانات خدادادیاش مرکز دادوستد و کسبوکار بوده است. به دلیل اهمیت و جایگاه این استان در اقتصاد کلان ملی، تشکلها و اصناف اقتصادی مهم و کلیدی با محوریت بزرگان حوزههای اقتصادی گوناگون در آن شکل گرفته که مهم ترین آن اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی است. از سال 1310 که اولین بنیان اتاق شکل گرفت تا پایان دوره هشتم اتاق در سال 1397 محور تمرکز و توجه فعالیت ها، گستره چتر حمایتی اتاق ها به حوزههای گوناگون بوده به نحوی که ابتدا بازرگانان در زیر یک چتر قرار گرفتند و سپس در سال 1337 صنعتگران و معدنکاران به این مجموعه پیوستند و سرانجام در سال 1392 چتر پوششدهی به کشاورزان نیز گسترش یافت.
انجمن صنفی کارفرمایی مهندسان معمار استان اصفهان:
سابقه تشکیل انجمن مهندسان معمار در شهر اصفهان دارای سابقه ای بیش از 4 دهه می باشد. معماران و پیشکسوتان عزیز این شهر در سالهای واپسین قبل از انقلاب اقدام به تأسیس این مجموعه با هدف تشکل حرفه ای معماران و ارتقاء معماری نمودند. در سال 1378 این مجموعه با نام انجمن صنفی مهندسین معمار منطبق با قوانین مربوطه تحت پوشش تشکل های مردم نهاد وزارت کار و اموراجتماعی به فعالیت خود ادامه داد. اهداف فرهنگی و ارتقاء وضعیت معماری و بزرگداشت بزرگوارانی که در حوزه معماری و شهرسازی مؤثر بودند از اهم فعالیت های آن بود.
این انجمن در سال 1382 بانام انجمن صنفی کارفرمائی مهندسین معمار استان اصفهان در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان به شماره ثبت 159-3/2-5 شکل تازه و قانونی به خود گرفت.
در سالهای بعد و با توجه به بغرنج شدن پاره ای از مسائل صنفی و همچنین تغییر ساختارهای قانونی با تکمیل اهداف گذشته تلاشهای جدیدرا پی گرفت و در راستای تحقق اهداف صنفی فعالیت خود را گسترش داد.
ضمن قدردانی و تشکر از زحمات هیأت مدیره پیشین، اعضای هیأت مدیره کنونی که در مجمع عمومی اسفند ماه 1395 انتخاب شدند در تلاشند با اجرای برنامه های ذیل به عنوان تنها مرجع غیر دولتی تخصصی و حرفه ای معماری در استان، با هدف ایجاد اتحاد و هماهنگی بین اعضا، موجد حرکتهای جمعی و تأثیرگذار حرفه ای و صنفی باشند.
هم اکنون پنجمین دوره هیأت مدیره انجمن صنفی با ترکیب ذیل :
رئیس هیأت مدیره: خانم مهندس آتوسا افغان
نایب رئیس : آقای مهندس رامین جعفری
دبیرانجمن : آقای مهندس علیرضا اقدامی
خزانه دار : آقای دکتر ابوذرمجلسی کوپائی
اعضای اصلی : آقای مهندس مصطفی نبوی نژاد/آقای مهندس ديهيم تاکی/آقای مهندس فرشاد غفارزاده
اعضاء علی البدل : آقای مهندس ایرج یاری
بازرس اصلی : مهندس امین قندیل / بازرس علی البدل : مهندس داراب مسعود
موسسه آموزش عالی آزاد دانش پژوهان:
موسسه آموزش عالی آزاد دانش پژوهان با 18 سال سابقه آموزش در حوزه های مختلف از جمله معماری و دکوراسیون داخلی در سطح MBA ، MBA و DBA عمران و اجرای ساختمان ، آموزش جامع و کاربردی حسابداری ، MBA مد و طراحی لباس ، آموزش دوره های متنوع مربوط به مدیریت و کسب و کار، آموزش بورس و بازراهای مالی و ...
در 12 دپارتمان مختلف و با ارائه مدرک معتبر از وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به دانش پذیران این مجموعه و همچنین معرفی برترین دانشجویان به بازار کار و پشتیبانی آنان حتی پس از ورود به بازار کار توانسته مفتخر به کسب استانداردها، افتخارات و جوایز متنوع از جمله :
-چاپ و انتشار بیش از 210 عنوان کتاب آموزشی و کمک آموزشی
-اخذ مجوز برگزاری آزمون آیلتس (IELTS) از سازمان آموزش سنجش کشوربه صورت آفسایت آیلتس تهران
-اخذ گواهینامه مدیریت کیفیت در سازمان ISO9001:2015
- اخذ گواهینامه مدیریت کیفیت خطوط راهنما برای آموزش ISO10015:1999
-اخذ گواهینامه مدیریت کیفیت-خطوط راهنمای رضایت مشتری ISO1004:2018 وiso1002:2018
-اخذمجوز انتشار فصلنامه علمی هنرچهارم
-اخذ مجوز برگزاری همایش ملی معماری داخلی و دکوراسیون از سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور
-اخذ مجوز برگزاری بیش از 110 عنوان دوره آموزش از وزارت علوم تحقیقات و فناوری
-همکاری آموزشی با دانشگاه پیامنور
-همکاری آموزشی با سازمان بورس و اوراق بهادار
همکاری آموزشی کانون وکلای اصفهان
-همکاری آموزشی با شرکت فولاد مبارکه اصفهان
-همکاری آموزشی با سازمان نظام کاردان ها
شود.
از دیگر فعالیتهای موسسه دانش پژوهان میتوان به حضور ممتد و مداوم در اکثر نمایشگاههای بینالمللی اصفهان اشاره کرد.
شرکت نمایشگاههای بینالمللی اصفهان:
شركت نمايشگاههاي بينالمللي استان اصفهان فعاليت خود را در سال 1372 آغاز نمود و به لطف الهي تاكنون روند رو به رشدي را با سرعت قابل توجهي دنبال كرده است.شركت نمايشگاههاي بينالمللي استان اصفهان رسالت خويش را با برگزاري نمايشگاه با موضوعهاي متعدد و متنوع و با هدف اصلي ايجاد بستر اقتصادي مناسب، رقابت سالم، شناسايي واحدهاي برتر و ايجاد ارتباط بين اعضاي مجموعههاي مختلف صنعتي، فرهنگي، هنري، خدماتي و . . .
انجمن تولیدکنندگان و صادر کنندگان فرش دساتباف استان اصفهان:
اتحادیه تولید کنندگان فرش دستباف اصفهان از سال 1380 با مجوز رسمی کمیسیون نظارت استان با هدف متمرکز نمودن فعالیت رسته های مرتبط با تولید فرش و هدایت آن به سمت تولید کالای مرغوب و ارائه خدمات مطلوب به خریداران داخلی و صادرکنندگان محترم فرش تاسیس گردید
شرح فعالیتهای اسن اتحادیه:
طراحان و نقاشان فرش
رنگرزان مواد اولیه
چله کش و چله دوان
تولید کنندگان فرش دستباف
بافندگان خانگی فرش دستباف
پرداخت و عملیات فرش
مرمت کاران ( تعمیر و رفوش )
دفاترو کارگاههای قالیشویی
تولید کنندگان ابریشم
دانشگاه هنر اصفهان:
دانشگاه هنر اصفهان به عنوان محور آموزش عالی رشته های هنری در استان هنرمند پرور و خطه هنرخیز اصفهان در ابتدا با نام دانشکده پردیس اصفهان وبا هدف تربیت نیروهای متخصص در زمینه حفظ و نگهداری آثار و ابنیه تاریخی در سال ۱۳۵۵ تأسیس شد و به عنوان اولین مرکز آموزش عالی ایران در زمینة مرمت، فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی باستان شناسی، نقاشی، معماری داخلی، ساختمان،شیمی و نساجی را به عنوان دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد مرمت ابنیه و کارشناسی ارشد مرمت آثار تاریخی پذیرش نمود. این دانشکده که در نخستین دوره فعالیت خود از اقمار دانشگاه فارابی به شمار میرفت، پس از دومین دوره جذب دانشجو، همزمان با انقلاب شکوهمند اسلامی، تعطیل و مجدداً پس از انقلاب فرهنگی و به سال ۱۳۶۲ بازگشایی شد
این دانشکده به مرور زمان و با گذشت سالیان متمادی فعالیت در آموزش هنر، به تدریج گسترش یافت تا آنجا که در سال ۱۳۷۹ با دایر نمودن پنج رشته در مقطع کارشناسی هنرهای تجسمی و معماری، یک رشته در مقطع کارشناسی ارشد پیوسته معماری و دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته مرمت و جذب امکانات فیزیکی و تجهیزات آموزشی به عنوان دانشگاه هنر اصفهان به ایفای نقش پرداخت. ناگفته نماند که دانشگاه هنر اصفهان به علت پراکندگی در بطن ساختمان های ارزشمند تاریخی یکی از غنی ترین دانشگاه های ایران از نظر بهره مندی از فضای ایده آل هنری است.
در حال حاضر دانشگاه هنر اصفهان حدود سه هزار نفر دانشجو دارد که دردانشکده های: پژوهش های عالی هنر و کارآفرینی، حفاظت و مرمت، صنایع دستی، معماری و شهرسازی و هنرهای تجسمی مشغول به تحصیل هستند..
این ارگان آموزش عالی هنر در راستای سیاست های کلان علمی، آموزشی و فرهنگی عرصه تبادل اندیشه و شکوفا نمودن استعدادها و اندیشه های نسل فرهیخته جامعه است که سعی دارد از طریق اتخاذ راهبردهای مناسب، برنامه های زمان بندی شده آموزشی، پروژه ها و طرح های پژوهشی را پیگیری نماید و با همیاری اساتید محترم، کارکنان شریف، دانشجویان عزیز و استعانت مسئولین محترم وزارتی و استانی، فعالیت هایی در خور جامعه علمی و هنری داشته باشد.
کمسیون فرش، هنر و صنایع دستی: